Разработка на корпоративен уебсайт

Дизайнът и разработката на корпоративен уебсайт са ключови за представянето на вашия бизнес в онлайн пространството. Ние сме екип от професионални уеб дизайнери и разработчици, готови да създадем уникален и функционален уебсайт за вашия корпоративен бранд.

Разработка на корпоративен уебсайт

Какво включва нашата услуга по разработка на корпоративен уебсайт?

Защо да изберете нас?

корпоративен сайт
  • Индивидуален дизайн: Ние разработваме уебсайтове, които се адаптират към вашия бранд и индивидуални изисквания. Нашият екип от дизайнери ще сътрудничи с вас, за да определите стил, цветова палитра и изображения, които отразяват вашия корпоративен идентитет.
  • Поддръжка и актуализации: Ние не се ограничаваме до създаването на уебсайта. След това го поддържаме и актуализираме, за да се гарантира неговата актуалност и сигурност.
  • Респонсивен дизайн: Нашите корпоративни уебсайтове изглеждат перфектно на всички устройства – компютри, таблети и смартфони. Това гарантира, че вашите потребители ще имат безупречно преживяване, независимо от устройството.
  • Интеграция на функционалности: Ние осигуряваме разнообразни функционалности, като формуляри за контакт, онлайн поръчки, блогове и много други, съобразени със специфичните изисквания на вашия бизнес.
  • Оптимизация за търсачки (SEO): Нашите корпоративни уебсайтове се разработват с подобряване на тяхната видимост в резултатите на търсачките. Така вашият бизнес става по-лесно намиран от потенциални клиенти.

1

Избор на дизайн

Ние ще ви покажем готови темплейти, от които ще можете да изберете базов, върху който да работим заедно.

2

Преглед и тест

По време на изработка на сайта, вие ще можете да следите целият процес, както и да го изпробвате.

3

Предаване

Когато сайтът е завършен и готов за използване – извършва се плащане и предоставяне на сайта от наша страна.

Как ще получите сайтът?

Варианти за предоставяне

  • Под формата на архив .zip формат
  • Директна инсталация на хостинг
  • Възможност за хостинг с нас

Вземи оферта

Вашият корпоративен уебсайт е лицето на вашия бранд в онлайн пространството. Ние сме тук, за да го направим незабравимо и успешно, като съсредоточим вниманието на търсачките върху вашата „разработка на корпоративен уебсайт“ услуга. Свържете се с нас днес, за да започнем работа по създаването на уебсайт, който ще привлече клиентите и укрепи присъствието ви в интернет.